You are currently viewing Samed Žužić, napravio jedinstvenu web stranicu za sve građane i posjetitelje grada Jajca

Samed Žužić, napravio jedinstvenu web stranicu za sve građane i posjetitelje grada Jajca

Web sajtovi su danas najvažniji način predstavljanja u svijetu. Da bi se naš grad predstavio u najboljem svjetlu, potrudio se naš sugrađanin Samed Žužić (web i grafički dizajner, profesionalni fotograf, video producent). Neumorno radi na prezentaciji Jajca, a sada je odlučio da uradi nešto jedinstveno za građane i sve posjetitelje kraljevskog grada.

Napravio je web stranicu “Jajce.ba” sa najljepšom prezentacijom, korisnim informacijama ali i ponudom eko proizvoda naših sugrađana. Stranica je izgrađena na bazi najnovijih tehnologija, prilagođena je zaslonima svih uređaja, ima jednostavnu navigaciju, moderan dizajn, organizaciju sadržaja te efikasnu tražilicu čime je omogućen lakši pronalazak željenih informacija.

Stranica je i interaktivno funkcionalna te kao takva posjeduje obrazac za prijavu građana ukoliko imaju u svojoj ponudi neki od eko proizvoda, za koji bi željeli da se nađe na tržištu. Time ne samo da bi proizvođači profitirali već i građani, koji bi imali priliku da kupe svježe i domaće proizvode.

Svi budući posjetitelji našeg grada će imati priliku da se upoznaju sa konkretnom turističkom ponudom koja je predstavljena na sažet i atraktivan način.

“Pored prirodnih ljepota i kulturnih vrijednosti koje naš grad posjeduje, važno je imati i funkcionalnu ekonomiju, koja je ključna za bolji kvalitet života. Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta je i pomoć poduzetnicima a pogotovo onima koji to tek postaju da imaju priliku da se oglase, kako bi njihova ponuda došla do što većeg broja potencijalnih klijenata”, rekao je Žužić.

Stranicu možete pogledati klikom OVDJE ili posjetom web adrese www.jajce.ba